Beschrijving

Boud is een uniek (advies)bureau dat initiatiefnemers helpt bij alle processen en procedures om tot de realisatie van een ruimtelijk initiatief te komen.
Boud biedt een initiatiefnemer helderheid en duidelijkheid vooraf. Zowel over de te verrichten werkzaamheden, als over de prijs. Boud werkt niet op basis van uurtje‐factuurtje, maar op het behalen van resultaat. Boud voert geen inhoudelijke werkzaamheden uit, maar adviseert, stuurt en begeleidt. Boud staat voor succes. Boud gaat voor resultaat. Dat moet goed zijn. Zonder poespas of verrassingen. Boud is als geen ander op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen in het omgevingsrecht en in de processen om tot de realisatie van een ruimtelijk initiatief te komen.

 

Contactgegevens

Adres: De Brekken 6-8
Plaats: 8502 TN Joure
Telefoonnummer 0641178866

E-mail: niels@boud.nl
Website: http://www.boud.nl